Att vara medlem i Servas Sverige

Som medlem i Servas Sverige blir du en del av ett stort internationellt nätverk av värdar och resenärer. Klicka r för att anmäla ditt intresse att bli medlem. Du kan välja att vara värd och/eller resenär. Det finns inga krav på att du ska ta emot gäster i ditt hem.

Både som värd och resenär ska du känna dig trygg. Om problem uppstår tveka inte att kontakta Servas Sverige info@servas.se

När du blir värd ges du möjligheten att ta emot resenärer från hela världen. Som värd erbjuder du två övernattningar. Du väljer dock själv om du har möjlighet att ta emot gäster. Om du vill står det dig förstås fritt att erbjuda mer än två nätter. Att du som värd har både tid och lust att ta emot gäster är en viktig förutsättning för att det ska bli bra både för dig och dem som besöker dig.

Som resenär får du möjlighet att träffa och umgås med människor i deras vardag och hemmiljö. Detta är ett utmärkt sätt att få en bättre förståelse för samhället, kulturen och människorna i de länder du reser till. Du får gärna skriva en reserapport med foton och berätta var du varit. Skicka till reserapport@servas.se

Servas är en organisation som verkar för en fredligare värld genom att göra det möjligt för människor att lära känna varandra och varandras levnadsvillkor.

Du är mycket välkommen som medlem i Servas!

Dela